Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Newcastlelle maistuva revanssi: ManU-puolustaja maansa myyneenä: “He halusivat voittoa enemmän”

Diogo Dalot
AOP

Newcastle otti maukkaat kolme pistettä kotonaan St. James’ Parkilla Manchester Unitedin kustannuksella. Magpies oli suuren osan pelistä niskan päällä ja voittoa voi pitää hyvin ansaittuna. Red Devilsin puolustaja, Diogo Dalot, purki pettymystään ottelun jälkeen.

Eddie Howen luotsaama Newcastle sai hieman balsamia haavoilleen kaatamalla Manchester Unitedin sunnuntaina Valioliigassa. Joukkueet kohtasivat aiemmin pelatussa Carabao Cupin finaalissa, jonka ManU vei nimiinsä tiukan taistelun jälkeen.

Newcastle lähtikin sunnuntain peliin selkeästi hakemaan revanssia ja paine vieraiden kenttäpäädyssä oli valtava heti alkuvihellyksestä lähtien.

ManU:lla oli ottelussa omat tilaisuutensa, mutta Magpiesin Joe Willockin ja Callum Wilsonin maalit ratkaisivat voiton isännille. Red Devils-puolustaja, Diogo Dalot, kertoi tuntemuksistaan pelin jälkeen.

– Pettymys on oikea sana kuvaamaan joukkueen mielialaa. Me halusimme tulla tänne ja toimia suunnitelmien mukaan. Yrimme parhaamme mukaan löytää tiloja. Tiesimme, että he haluavat paineistaa ylhäältä ja pyrimme hyödyntämään aukkoja heidän selustassaan.

– Mielestäni meidän olisi pitänyt olla kärsivällisempiä, etenkin viimeisellä kolmanneksella. Meidän täytyy näyttää enemmän luonnetta ja voittaa kaksinkamppailut. He halusivat voittoa enemmän, joka ei ole hyväksyttävää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga