Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Vaihtaako supertähti vihdoin maisemaa? – “Jos olisin hän, menisin Real Madridiin”

Jude Bellingham
AOP

Borussia Dortmundin supertähden Jude Bellinghamin Bundesliiga-uran uskotaan tulevan päätökseensä kesällä. Vasta 19-vuotiaan lahjakkuuden uskotaan tarttuvan pian jonkun Euroopan ykköskategorian joukkueen täkyyn.

Jude Bellinghamin jatkoa Borussia Dortmundissa ei pidetä tällä hetkellä kovinkaan todennäköisenä.

Saksalaisseura on pystynyt toistaiseksi pitämään supertähdestään kiinni, mutta siirtohuhut kasvoivat entisestään Bellinghamin esiinnyttyä ilmiömäisesti Qatarin MM-kisoissa.

Miestä on linkitetty vuoron perään käytännössä jokaiseen Euroopan suurseuraan. Yksi näistä on ollut Liverpool, mutta Jürgen Kloppin mukaan siirto Anfieldille ei näytä kovinkaan todennäköiseltä.

Asiantuntija Rio Ferdinand kertoi oman mielipiteensä siitä, mitä Bellinghamin kannattaisi tehdä.

– Liverpool vaikuttaa olevan luopunut leikistä, vaikka Bellingham olisikin varmasti otettu avosylin vastaan. Kenties ajatus seuran nostamisesta uudelle tasolle on kiehtonut häntä.

– Manchester United saattaisi olla toinen vaihtoehto, mutta heidän ykkösprioriteettinsa on uusi keskushyökkääjä, enkä usko, että heillä on mahdollisuuksia vahvistaa molempia pelipaikkoja.

– Jos olisin Bellingham menisin luultavasti Real Madridiin. Heillä on kasassa mahtava sekoitus kokemusta ja nuoruutta. Madridin runko on todella vahva, ja he rakentavat joukkuetta tulevaisuutta silmällä pitäen.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga