Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Norjan supertähti ongelmissa virkavallan kanssa – Tutkinta käynnissä

Erling Haaland
AOP

Norjalainen Erling Haaland on joutunut brittipoliisien kanssa ongelmiin. Haalandia epäillään liikennerikkomuksesta. Tapauksesta on käynnissä tutkinta ja lopullisia tuomioita ei olla vielä jaettu

Norjan ja Manchester Cityn supertähti Erling Haaland on joutunut ongelmiin poliisin kanssa Britanniassa. Haaland kuvattiin ajamassa autoa ja hän käytti samalla puhelintaan. Puhelimen käyttäminen ajaessa on laissa kiellettyä, joten Haalandia odottaa mahdollinen tuomio liikennerikkomuksesta.

Brittilehti The Sun nappasi Haalandista kuvan, jossa Haaland ajaa noin 350 000 euron arvoista valkoista Rolls-Royce Cullinaniaan ja näpyttelee samalla älypuhelintaan. Kuva otettiin väitetysti lähellä Manchester Cityn Etihad-stadiumia, joka on Haalandin, 22, kotikenttä.

-Voin vahvistaa, että Greater Manchester Police on tietoinen kuvasta ja tutkii asiaa, Manchesterin poliisi kommentoi.

Britanniassa puhelimen käyttämisestä ajon aikana voi saada kovankin tuomion. Jos rike tapahtuu alle kahden vuoden kuluessa inssiajosta voi kuski menettää tapauksen takia korttinsa kokonaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga