Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

West Hamin jättihankinta lähtökuopissa? – Juventus ja Inter Milan kärkkyvät tilaisuutta

Gianluca Scamacca
AOP

Gianluca Scamacca siirtyi viime kesänä Serie A:ssa pelaavasta Sassuolosta West Hamiin peräti 36 miljoonan euron kaupassa. Italian maajoukkueeseen murtautunut kärkipelaaja on jäänyt kuitenkin odotettua pienemmälle vastuulle David Moyesin alaisuudessa.

Sassuolossa vakuuttavaa jälkeä tehnyt Gianluca Scamacca oli koko viime kauden ajan siirtohuhujen kohteena. Lopulta valioliigaseura West Ham veti pisimmän korren ja hankki italialaishyökkääjän riveihinsä.

Italian maajoukkuerinkiin nousseen Scamaccan uskottiin olevan David Moyesin selkeä ykkösvalinta avaukseen, mutta skottimanageri on suosinut piikkipaikalla enimmäkseen Michail Antoniota.

Scamacca on toistaiseksi päässyt kentälle 16 valioliigaottelussa, mutta useimmiten vaihtomiehen roolissa. Toistaiseksi italialainen on onnistunut kolme kertaa maalinteossa Valioliigassa, jonka lisäksi eri cupeissa on syntynyt viisi osumaa.

Scamaccan sopeutuminen Britteinsaarille ei ole siis sujunut aivan suunnitelmien mukaan, jonka myötä hänen ympärillään on riittänyt runsaasti puhetta. Miehen uskotaan pitävän mielensä avoinna tulevaisuutensa suhteen ja yhtenä vaihtoehtona saattaa olla paluu Italian liigaan.

Ainakin Juventus ja Inter Milan ovat jo pidemmän aikaa tarkkailleet kookkaan kärkipelaajan tilannetta, jonka myötä raha saattaa vaihtaa omistajaa tulevan siirtoikkunan aikana.

Lähde: Juvefc.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset