Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Onko tässä Real Madridin seuraava päävalmentaja? – Ancelotti pakkaamassa laukkunsa?

Mikel Arteta
AOP

Viime vuonna lähes kaiken mahdollisen voittaneen Real Madridin pelaaminen ei ole ollut tällä sesongilla samalla tasolla. Joukkueen manageri, Carlo Ancelottin, uskotaan olevan lähtökuopissa kuluvan kauden jälkeen.

Real Madrid menetti käytännössä saumansa La Ligan mestaruuteen häviämällä El Classicon FC Barcelonalle. Tällä hetkellä Barcan etumatka on 12 pistettä, joka vaikuttaa totuuden nimissä saavuttamattomalta, kun pelaamatta on enää 11 kierrosta.

Madridin uskotaan uudistuvan rajusti kesällä pelaajistonsa osalta, mutta muutoksia povataan myös valmennuspuolelle.

Carlo Ancelotti voitti viime kaudella Mestarien liigan ja La Ligan, mutta seurajohdon huhutaan olevan valmis päästämään hänet lähtemään.

Ancelottia on yhdistetty viime aikoina muun muassa Brasilian maajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi, jonka hän myönsi tuntuvan imartelevalta. Espanjalaismedian mukaan Ancelottin mahdollinen korvaajakin on jo tiedossa.

Arsenalin käskyttäjä, Mikel Arteta, on tehnyt lontoolaisseuran puikoissa hyvää työtä, joka ei ole jäänyt Madridissakaan huomaamatta. Jos Ancelotti lähtee, pyrkii Madrid huhujen mukaan tuomaan Artetan hänen paikalleen.

Gunnersin kerrotaan puolestaan varautuvan Artetan mahdolliseen lähtöön ja tarkkailevan Brigthon-koutsi Roberto De Zerbin tilannetta.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga