Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Näin lähellä oli Robert Lewandowskin siirtyminen Old Traffordille: “Soitin hänelle takaisin pukuhuoneen nurkasta”

Robert Lewandowski
AOP

Robert Lewandowskin ura lähti lentoon Borussia Dortmundissa, ja mies yltyi entistä hurjempaan iskuun siirryttyään Bayern Müncheniin. Urasta olisi saattanut tulla hyvinkin toisenlainen, sillä useampi Euroopan suurseura oli aikoinaan puolalaistykin perässä.

La Ligan maalipörssin kärkipaikkaa hallussaan pelaava Robert Lewandowski on eittämättä yksi viimeisen vuosikymmenen parhaista hyökkääjistä.

Uskomattoman maalivainun omaava puolalainen on rikkonut urallaan ennätyksiä toisensa jälkeen, eikä tahti osoita vieläkään hiipumisen merkkejä.

Lewandowksi pelasi vuonna 2011 vielä Borussia Dortmundissa, jolloin useampi Euroopan eturivin seuroista oli hänen kintereillään. Puolalainen kertoo hauskan tarinan kyseiseltä vuodelta, jolloin muun muassa Manchester United pyrki hankkimaan häntä riveihinsä.

– Meillä oli kauteen valmistava harjoitusottelu muistaakseni Bochumia vastaan. Minut otettiin puoliajalla vaihtoon, ja katsoin pukuhuoneessa puhelintani. Olin saanut puhelun oudosta numerosta ja minulle oli jätetty myös viesti. Se oli Alex Fergusonilta.

– Kävin suihkussa ja soitin hänelle takaisin pukuhuoneen nurkasta, mutta en meinannut ymmärtää mitään hänen vahvasta skottiaksentistaan johtuen.

– Olin 22-vuotias, mutten puhunut kovinkaan hyvää Englantia. Hän halusi hankkia minut ja minä olin valmis siirtymään Manchesteriin.

– Puhuin Jürgen Kloppin ja Aki Watzken kanssa, mutta he kertoivat, etten ole lähdössä minnekkään.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga