Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Voiko tämä pitää paikkaansa? – Seuralegenda palaamassa Chelsean manageriksi

Frank Lampard
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Graham Potter, sai väistyä Chelsean päävalmentajan paikalta. Miehen seuraajan kartoittaminen on täydessä vauhdissa ja esiin on nostettu useita maineikkaita koutseja. Viimeisten raporttien mukaan seuralegenda, Frank Lampard, on ottamassa väliaikaisvastuun valmennuksesta kauden loppuun asti.

Graham Potterin potkut eivät olleet yllätys, vaikka miehelle luvattiinkin kauden alla aikaa ja työrauha luoda pohja menestykselle. Chelsean surullisen kuuluisa historia managerien kanssa sai jälleen uuden luvun.

Seura teki oman ‘’ennätyksensä’’ antamalla saman kauden aikana potkut kahdelle eri päävalmentajalle, kun Potterin edeltäjä Thomas Tuchel joutui jättämään tehtävänsä jo syyskuun alussa.

Nyt Potterille etsitään kuumeisesti seuraajaa ja esiin on noussut muun muassa sellaisia nimiä, kuten Julian Nagelsmann ja Roberto De Zerbi, mutta toistaiseksi ketään ei olla vielä nimetty tehtävään.

Tällä hetkellä valmennusvastuu on Bruno Saltorilla, joka on lähteiden mukaan tyytymätön tilanteeseen. Miehen kerrotaan haluavan pysyä uskollisena Potterille, jonka valmennustiimiin hän on kuulunut muutaman vuoden ajan.

Chelsean huhutaan kääntäneen katseensa jälleen kerran Frank Lampardin suuntaan. Englantilaislegendalle ollaan tarjoamassa kauden loppuun asti kestävää väliaikaisen managerin sopimusta.

Lampard sai niin ikään tuntea Stamford Bridgen viikatteen ennen Tuchelin aikakautta, mutta miehen uskotaan olevan valmis auttamaan entistä seuraansa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga