Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Real Madrid kaatoi Barcelonan tulikuumassa El Clasicossa: Vinicius Jr jälleen huomion keskipisteenä: “Hänen tulisi keskittyä oikeisiin asioihin”

Ronald Araujo, Vinicius Jr
AOP

FC Barcelona ja Real Madrid ottivat yhteen Copa del Reyn pudotuspelivaiheen toisessa osaottelussa. Avausosan nimiinsä vienyt Barca joutui taipumaan Madridin jyrätessä jatkoon 0-4 voittonsa myötä.

Camp Noulla pelattu FC Barcelonan ja Real Madridin mittelö käynnistyi tasaisissa merkeissä. Ensimmäisen osan vieraskentällä 0-1 voittanut Barca oli aavistuksen hallitsevampi osapuoli, mutta avausnelivitosen ainokaisesta vastasi lisäajalla osunut Vinicius Jr.

Blaugrana pysyi hyvin pelissä mukana, mutta toisella jaksolla ottelu kääntyi vieraille Karim Benzeman hattutempun myötä. Los Blancos marssii finaaliin 4-1 yhteystuloksella, joten Barca voi kääntää keskittymisensä täysin La Ligaan.

Yksi ottelun näkyvimmistä taistelupareista oli Barcan Ronald Araujo ja Madridin Vinicius Jr. Kaksikon välillä läikkyi ottelun tuoksinnassa useampaan otteeseen. Araujo kertoi mietteitään pelin jälkeen.

– Ärsyynnyin hieman, sillä hän (Vinicius Jr,) ei lopettanut puhumista. Hänellä oli koko ajan asiaa kaikille, eikä hän ollut hetkeäkään hiljaa. Olen aina sanonut, että hän on mahtava pelaaja, mutta hänen tulisi keskittyä oikeisiin asioihin.

– Tämä tulos on meille pettymys, sillä halusimme taistella jälleen yhdestä pokaalista. Nyt meidän on kuitenkin käännettävä katseemme La Ligaan.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga