Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

ManU:n keskikenttäpelaaja ylisti voiton merkitystä: “Juuri tälläistä reaktiota me tarvitsimme”

Scott McTominay
AOP

Manchester United voitti Brentfordin keskiviikkona Valioliigassa. Ottelun ainoasta maalista vastasi ilmiliekeissä oleva Marcus Rashford. ManU:n keskikenttäpelaaja, Scott McTominay, ylisti joukkueensa suoritusta.

Manchester United palasi voittojen tielle Valioliigassa voitettuaan Brentfordin Marcus Rashfordin osumalla. Voitto oli tärkeä ManU:lle, sillä kolmen pisteen myötä joukkue säilytti asemansa sarjan neljäntenä.

United joutui tekemään täyden iltapuhteen pistepottinsa eteen ja maalivahti David de Gea joutui ajoitellen venymään huipputorjuntoihin. Punaisten Paholaisten keskikentällä täydet minuutit uurastanut, Scott McTominay, ylisti pelin jälkeen omiensa reaktiota viimeviikkoiseen Newcastle-tappioon.

– Juuri tämänkaltaista reaktiota me tarvitsimme ja pelasimme varsinkin ensimmäisellä puoliajalla hyvää jalkapalloa. Kontrolloimme kenttätapahtumia, mutta toisella jaksolla höllensimme hieman otettamme ja olisimme voineet olla kärsivällisempiä hyökkäyspäässä.

– Mielestäni taistelimme kuitenkin hyvin vastustajaa vastaan, joka on pystynyt haastamaan tällä kaudella sarjan kärkipään joukkueita. Jouduimme tehdä täyden työn ja meidän oli käärittävä hihamme. Olisin itsekin voinut onnistua maalinteossa, mutta joskus jalkapallo on tälläistä.

– Meillä on pelejä kolmen päivän välein kauden loppuun asti, joten on erittäin tärkeää, että muutama pelaaja palaa jälleen vahvuuteemme lähiaikoina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga