Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Evertonin ja Tottenhamin välisen ottelun jälkipyykki jatkuu: “Ehdin jo hetken aikaa pelätä, että Kanelta olisi irronnut silmäripsi”

Harry Kane, Abdoulaye Doucoure
AOP

Maanantaina pelattu Evertonin ja Tottenhamin välinen koitos ei noussut varsinaisesti klassikoiden joukkoon. 1-1 tasatulokseen päättynyt ottelu piti sisällään jonkin verran draamaa. Toffeesin valmentaja, Sean Dyche, ottaa kantaa Abdoulaye Doucouren punaiseen korttiin.

Goodison Parkilla pelattu Evertonin ja Tottenhamin mittelö ei jättänyt pelitapahtumiensa puolesta juurikaan jälkipolville kerrottavaa. Kaksi enemmän tai vähemmän taantumisvaiheessa olevaa joukkuetta eivät saaneet selville paremmuuttaan ja pisteet jaettiin 1-1 numeroiden myötä.

Pelissä nähtiin ripaus draamaa, kun Harry Kane heittäytyi kuolevan joutsenen tavoin nurmen pintaan  Abdoulaye Doucouren töytäisyn jälkeen.

Kanen sukellus meni läpi tuomaristolle ja Everton pelaajalle tuomittiin suora punainen kortti. Toffees-manageri, Sean Dyche, kommentoi tilannetta kieli poskessa.

– Doucouren ei tarvitse missään nimessä pahoitella käytöstään, vaikka hän tietää, ettei hänen tulisi ikinä kohottaa käsiään. Ehdin jo hetken aikaa pelätä, että Kanelta olisi irronnut silmäripsi. Se olisi ollut todella traagista.

– Doucoure ymmärtää tekojensa seuraukset, mutta hän on erittäin kilpailuhenkinen pelaaja, joka tekee rajusti töitä joukkueen eteen. En tuomitse häntä tapahtuneesta.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga