Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Lisandro Martinez: “Jokainen ottelu on finaali”

Lisandro Martinez
AOP

Manchester United taipui Newcastlen käsittelyssä viime sunnuntaina. ManU palasi viikolla takaisin voittokantaan ottamalla Brentfordia vastaan kolme pistettä. Lisandro Martinez kertoo joukkueen tunnelmista Magpies-tappion jälkeen.

Erik ten Hagin luotsaama Manchester United voitti tällä kaudella ensimmäisen pokaalinsa pitkään aikaan, kun Newcastle kukistui liigacupin finaalissa. Kyseisen voiton jälkeen Unitedin formi on ollut kuitenkin laskusuhdanteinen.

Liverpoolilta tuli raju 7-0 selkäsauna ja sarjajumbo Southampton venyi tasapeliin Red Devilsiä vastaan. Sunnuntaina Newcastlelle kärsityn 0-2 tappion jälkeen United kaatoi Brentfordin keskiviikkona.

ManU-puolustaja, Lisandro Martinez, oli tyytyväinen joukkueensa ryhtiliikkeeseen.

– Reaktiomme oli juuri oikeanlainen ja onnistuimme voittamaan ottelun, joka on tärkeintä. Valmentaja oli tyytyväinen näkemäänsä.

– Olen todella ylpeä joukkueesta ja kolmesta pisteestä. Nyt voimme keskittyä täysin Evertonin kohtaamiseen. On selvää, että joudumme tekemään jälleen kovan työn pisteiden eteen.

– Jokainen ottelu on finaali, joten meidän on näytettävä intohimoa, säilytettävä terävyytemme ja taisteltava jokaisen pisteen eteen.

– Muussa tapauksessa emme tee kunniaa tälle seuralle. Puhuimme Newcastle-pelin jälkeen ja kaikki ymmärsivät, ettei pelaamisemme ollut hyväksyttävällä tasolla.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga