La Liga

La Ligan mestaruus sinettiä vaille valmis: Real Madrid nöyrtyi toistamiseen samalle vastustajalle

Carlo Ancelotti

Real Madridin marginaaliset mestaruussaumat käytännössä murenivat lauantaina, kun Villarreal punnersi väkisin 2-3 vierasvoittoon Santiago Bernabeulla pelatussa ottelussa. Keltapaidat kaatoivat hallitsevan mestarin pari kuukautta sitten myös kotikentällään.

Espanjan liigassa nähtiin lauantaina mielenkiintoinen ottelu, kun Real Madrid ja Villarreal iskivät yhteen Santiago Bernabeulla.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen Estadio Ceramicolla tarjosi runsaasti viihdettä ja tälläkin kertaa jännitettävää riitti aina pelin loppuun asti.

Kotijoukkue Madrid siirtyi 16. minuutin kohdalla johtoon, kun Villarrealin puolustaja Pau Torres ohjasi pelivälineen omaan verkkoon. Ensimmäinen jakso päättyi kuitenkin tasalukemissa, kun Samuel Chukwueze osui ennen taukovihellystä.

Isännillä oli hyvä vaihe heti toisen jakson alussa ja Vinicius Jr onnistui maalinteossa. Jose Luis Morales toi kuitenkin Villarrealin jälleen rinnalle.

Chukwueze viimeisteli pelin toisen täysosumansa viimeisellä kymmenminuuttisella, jonka myötä pisteet lähtivät Quique Setienin ryhmän mukaan.

Los Blancos-koutsi, Carlo Ancelotti, otti kantaa peliin ja ennakoi tulevaa Mestarien liiga-kohtaamista Chelseaa vastaan.

– Meillä oli vaikeuksia pelata täydellä motivaatiolla, mutta siitä huolimatta kentällä täytyy pystyä parempaan. Keskiviikkona odottaa jälleen uusi haaste. Olen varma, että tästä notkahduksestamme huolimatta olemme silloin parhaimmillamme.

Lähde: Football Espana