Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Haaland jälleen pelikunnossa – Pep Guardiola ei suostu aliarvioimaan Southamptonin tarjoamaa haastetta

Pep Guardiola
AOP

Manchester City on saanut loistavia uutisia sairastuvan puolelta. Pep Guardiola paljastaa, että Erling Haaland on toipunut loukkaantumisestaan ja pelaa huomenna Southamptonia vastaan.

Manchester City kohtaa Valioliigan lauantain kierroksella sarjajumbo Southamptonin. Citizens lähtee otteluun valtavana ennakkosuosikkina ja Saintsin mahdollisuuksia voidaan pitää suhteellisen marginaalisina.

Materiaaliero on selkeästi taivaansinisten puolella etenkin, kun supertähti, Erling Haaland, on toipunut jälleen pelikuntoon. Cityn manageri, Pep Guardiola, otti kantaa Haalandin tilanteeseen ja ennakoi joukkueensa tulevia otteluita.

– Erling on harjoitellut kahden päivän ajan normaalisti. Hän on valmiina pelaamaan huomenna. Bayern München on tässä vaiheessa viimeisimpänä mielessämme. Keskittymisemme on täysin Southamptonin kohtaamisessa. Valioliigassa on tärkeät hetket käsillä.

Cityllä on mahdollisuus antaa painetta sarjan kärjessä olevalle Arsenalille painetta, jos Sotonia vastaan irtoaa täydet kolme pistettä. Guardiola ei kuitenkaan sorru tulevan vastustajan aliarviointiin.

– Tällä hetkellä jokaisella joukkueella riittää pelattavaa. Jokainen peli on aina omanlaisensa tarina, joten meidän on oltava valmiita. Southampton on aina ollut vahva joukkue. He ovat aina olleet vaarallisia meitä vastaan, eikä huominen tule tarjoamaan poikkeusta.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga