Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

City-tähden lähtölaskenta käynnissä? – Guardiola kommentoi pienentynyttä vastuuta: “Hän ei pysty siihen”

Kyle Walker
AOP

Manchester Cityn monivuotinen laitapuolustaja, Kyle Walker, on jäänyt viime viikkoina huomattavasti aiempaa pienemmälle vastuulle. Pep Guardiola on päivittänyt joukkueensa ryhmitystä, jonka myötä Walker on kuluttanut ahkerasti vaihtopenkkiä.

Kyle Walker on uudessa tilanteessa. Vuosien ajan lähes takuuvarma avauksen mies on pudonnut alaspäin Citizensin hierarkiassa. Joukkueen manageri, Pep Guardiola, on myllännyt joukkueen alakertaa uuteen uskoon, jonka jälkeen Walkerin rooli on jäänyt todella pieneksi.

Katalaaniluotsi kritisoi todella suorasukaisesti puolustajan otteita kolmen alakerralla pelatessa.

– Walker ei pysty siihen, Guardiola latasi.

– Hän on uskomattoman nopea, mutta tässä systeemissä vaaditaan myös muita ominaisuuksia. Hän on pelannut sisäänleikkaavana laitapuolustajana aiemmin Oleksandr Zinchenkon ja Joao Cancelon kanssa.

– Tuon roolin hän on hoitanut hyvin, mutta kun pelaamme kolmen alakerralla ja kahden pelaajan keskustalla hän ei pysty siihen. Hän tarvitsee kenties aikaa sopeutua, mutta meillä ei ole varaa odottaa.

– Tässä on kyse tietynlaisista ominaisuuksista, eikä siitä, ettemmekö luottaisi Kyleen. Syy hänen pelaamattomuudelleen on pelkästään taktinen.

Vuodesta 2017 lähtien Cityä edustaneen Walkerin sopimus on päättymässä vuoden päästä kesällä.

Lähde: talkSPORT

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga