Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU:lle arvokkaat kolme pistettä: Eriksen palasi kentälle – Rashford loukkaantui

Erik ten Hag
AOP

Valioliigan lauantain ottelukierros käynnistyi Manchester Unitedin ja Evertonin välisellä kamppailulla. Old Traffordilla pelattu ottelu päättyi Red Devilsin 2-0 voittoon, joka lämmitti manageri, Erik ten Hagia. United sai kuitenkin myös jobinpostia Marcus Rashfordin loukkaantumisen myötä.

Edellisessä ottelussaan Brentfordin kaatanut Manchester United jatkoi voittojen tiellä Valioliigan lauantain kierroksella.

Sean Dychen valmentama Everton ei pystynyt missään vaiheessa haastamaan Unitedia riittävästi ja voitto kirjattiin isännille 2-0 lukemin Scott McTominayn ja Anthony Martialin maaleilla.

ManU:n päävalmentaja, Erik ten Hag, ylisti joukkueensa suoritusta, mutta nosti esiin muutaman kehityskohteen.

– On uskomatonta, miten pystyimme esiintymään näin korkealla tasolla ottaen huomioon, että tämä oli kolmas pelimme kuuden päivän sisällä. Pelasimme viihdyttävää jalkapalloa ja pystyimme voittamaan, johon olen tyytyväinen.

– Olisimme voineet kuitenkin olla säälimättömämpiä vastustajan rangaistusalueella ja meiltä puuttui hieman kliinisyyttä. Meidän olisi pitänyt ratkaista ottelu jo ensimmäisellä puoliajalla, mutta olen silti tyytyväinen kokonaisuuteen.

Pelissä nähtiin pitkään odotettu paluu, kun Christian Eriksen palasi tositoimiin pitkän poissaolonsa jälkeen. United sai myös negatiivisia uutisia Marcus Rashfordin loukkantumisen myötä. Maalitykin vamman vakavuudesta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga