Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Frank Lampardin paluu sujui mollivoittoisissa merkeissä – Wolves ansaittuun voittoon Molineux’lla

Wolverhampton - Chelsea
AOP

Chelsean vaikeudet saivat jatkoa, kun Wolverhampton Wanderers oli vahvempi kotonaan lukemin 1-0. Frank Lampardin paluu Bluesin peräsimeen sujui näin ollen mollivoittoisissa merkeissä.

Graham Potterin managerin paikalta potkinut Chelsea näyttää kadottaneen suuntansa totaalisesti. Väliaikaisesti päävalmentajan paikalle hankittu seuralegenda Frank Lampard ei löytänyt viistasten kiveä ‘’debyytissään’’, josta tuloksena oli 0-1 tappio Wolverhamptonia vastaan.

Matheus Nunesin ensimmäisellä puoliajalla kiskaisema osuma jäi ottelun ainokaiseksi, ja tuloksen myötä Chelsea on jäänyt ilman voittoa neljässä peräkkäisessä ottelussa.

Blues sai paremmin juonesta kiinni toisella puoliajalla ja pystyi ajoittain laittamaan Wolvesin ahtaalle. Lukemattomat keskityspallot eivät kuitenkaan tuoneet tulosta, eikä Lampardin ryhmä keksinyt keinoa murtaa isäntien tiivistä puolustusta.

Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjataulukossa sijoilla 11. ja 12. Lontoolaiset ovat kahdeksan pistettä edellä, mutta on sanomattakin selvää, että Blues on kaikkea muuta kuin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseensa.

Seura kulutti pelkästään tammikuun siirtoikkunassa käsittämättömät 329 miljoonaa euroa uusiin pelaajiin, mutta omistaja Todd Boehlyn taktiikka ei ole tuonut autuutta Stamford Bridgelle. Nähtäväksi jää jatketaanko Lontoossa samalla linjalla myös kesällä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga