Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

West Hamille helpottava voitto keskiviikon nöyryytyksen jälkeen: “Erittäin vahva ja tasainen esitys”

David Moyes
AOP

Craven Cottagella pelattu Fulhamin ja West Hamin välinen taisto sujui suhteellisen tasaisissa merkeissä. David Moyesin luotsaama Hammers nappasi lopulta kolme pistettä Harrison Reedin oman maalin myötä.

Edellisessä ottelussaan ruman 5-1 selkäsaunan Newcastlelle kärsinyt West Ham palasi voittokantaan voitettuaan Lontoon paikallistaistossa Fulhamin.

Hammers oli pelissä pitkiä jaksoja jyrän alla, mutta avausjaksolla syntynyt Harrison Reedin oma maali jäi ottelun ainokaiseksi.

Järkyttävät määrät rahaa kauden kynnyksellä uusiin pelaajiin käyttänyt West Ham on pelannut kuluvalla sesongilla alle odotusten ja päävalmentaja, David Moyes, on joutunut kannattajien sylkykupiksi. Miehelle vaadittiin jälleen kerran potkuja Fulham-ottelun aikana.

Skottimanageri kommentoi Hammers-fanien toimintaa ja kehui suojattiensa reaktiota Magpies-tappioon.

– Kannattajilla on oikeus ilmaista itseään, jos he niin haluavat. Minun on nostettava esiin pelaajien reaktio keskiviikon tappioon. Oli upeaa nähdä, miten he nousivat sen jälkeen tälle tasolle Declan Ricen johdolla.

– Tämä oli meiltä erittäin vahva ja tasainen esitys. Joskus sitä on joukkueena siinä tilanteessa, että tulosta on tehtävä tavalla tai toisella. Otimme toisen voittomme viikon sisään.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga