Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Barcalle pettymys Gironaa vastaan: “En ole huolissani Lewandowskista…”

Xavi Hernandez
AOP

FC Barcelona hyytyi maalittomaan tasapeliin kotonaan Gironaa vastaan. Xavi Hernandezin miehistö loi lukuisia maalintekopaikkoja, mutta varsinkin Robert Lewandowskin ruuti oli märkää. Barca-manageri otti kantaa joukkueensa hyökkäyspelaamiseen.

La Ligassa nähtiin mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Girona saapui FC Barcelonan vieraaksi Camp Noulle. Isäntäjoukkue oli odotettuun tapaan selkeästi hallitsevampi osapuoli, mutta hyvistä tekopaikoista huolimatta kuparinen jäi rikkoutumatta.

Pelin jälkeen syyttävä sormi on osoittanut varsinkin Robert Lewandowskin suuntaan. Puolalaistykki pääsi useamman kerran loistavalle maalintekosektorille, mutta viimeistely jätti toivomisen varaa.

Barcan manageri Xavi Hernandezilta kysyttiin pelin jälkeen mielipidettä Lewandowskin esityksestä.

– En ole huolissani Lewandowskista, koska olen kiinnostunut vain La Ligan voitosta, katalaani vastasi.

– Pelasimme hyvin Gironaa vastaan, mutta meiltä puuttui tehokkuutta maalin edessä. Mielestäni olisimme ansainneet voittaa tämän pelin.

– Olemme kuitenkin sarjan kärkipaikalla 13 pisteen erolla toisena olevaan joukkueeseen (Real Madrid), kun kautta on pelaamatta kymmenen ottelua. Jos meille olisi tarjottu tälläistä tilannetta ennen kauden alkua olisimme ottaneet sen avosylin vastaan.

Barcelonan seuraava ottelu on sunnuntaina, kun vastaan asettuu Getafe.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga