Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Englannin maajoukkuemies vaihtamassa maisemaa? – Aston Villa kiinnostunut Cityn keskikenttäpelaajasta

Kalvin Phillips
AOP

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja, Kalvin Phillips, saattaa olla lähtökuopissa tulevan siirtoikkunan aikana. Muun muassa Aston Villan on kerrottu tarkkailevan Englannin maajoukkuepelaajan tilannetta.

Kalvin Phillipsin ura Etihadilla on sujunut kaikkea muuta kuin miehen itsensä toivomalla tavalla. Leeds Unitedissa Valioliigan eliittiin omalla pelipaikallaan noussut keskikenttämies on jäänyt soittamaan kakkosviulua Pep Guardiolan ryhmityksessä.

Vakavista vammoista kärsineen Phillipsin peliaika on terveenäkin ollessa jäänyt erittäin marginaalikseksi, eikä tähän uskota olevan tulossa muutosta.

Guardiola on suosinut Rodria keskikentän pohjalla, ja espanjalaisen vahva pelivire näyttää syöneen totaalisesti Phillipsin haaveet avauskokoonpanoon nousemisesta.

Aston Villaa luotsaavan Unai Emeryn on uutisoitu haluavan vahvistaa joukkueensa keskikenttää tulevassa siirtoikkunassa ja Phillipsin nimi on noussut tässä yhteydessä esille.

Emeryn kerrotaan arvostavan entisen Leeds-tähden pelillisiä ominaisuuksia, mutta taivaansinisten pyytämä siirtokorvaus saattaa aiheuttaa päänvaivaa.

Raporttien mukaan Phillipsistä tullaan pyytämään noin 45 miljoonaa puntaa, jonka myötä hänestä tulisi kirkkaasti Villan historian kallein hankinta.

Yksi Phillipsin siirron puolesta puhuvista seikoista on ensi vuonna pelattavat EM-kilpailut. Gareth Southgaten miehistöön tuskin on asiaa ilman säännöllistä peliaikaa seurajoukkueessa.

Lähde: Sports Mole

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset