Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Real-tähti löi ottelun jälkeen Villarrealin pelaajaa – Parkkipaikalla sattunutta välikohtausta yritettiin peitellä

Federico Valverde
AOP

La Ligassa nähtiin lauantaina yllätystulos, kun Villarreal peittosi Real Madridin 2-3 Santiago Bernabeulla. Suurimmat uutiset ovat kuitenkin syntyneet pelin jälkeisistä tapahtumista, joilla saattaa olla kauaskantoisia seurauksia.

Villarreal pystyi viemään kauden molemmat ottelut nimiinsä Real Madridia vastaan. Jälkimmäinen Santiago Bernabeulla pelattu kamppailu piti sisällään paljon draamaa, mutta suuremmaksi puheenaiheeksi on noussut muut kuin pelilliset asiat.

Real Madridia edustavan Federico Valverden kerrotaan hyökänneen stadionin parkkipaikalla Villarrealin Alex Baenan kimppuun ja lyöneen tätä nyrkillä kasvoihin.

Miesten välinen riita juurtaa median mukaan joukkueiden aiempaan kohtaamiseen, jolloin Baena on väitetysti loukannut uruguaylaista. Baena on kuitenkin kiistänyt useampaan otteeseen sanoneensa Valverdelle mitään hyvän maun vastaista.

Nyt parkkipaikalla tapahtuneen yhteenoton jälkeen Villarrealin uutisoidaan kehottaneen pelaajansa olemaan tekemättä rikosilmoitusta negatiivisen julkisuuden pelossa.

Baena on joutunut kuitenkin tapahtumien jälkeen sosiaalisessa mediassa viharyöpyn kohteeksi ja Valverden tekoa on puolusteltu. Tämä on saanut pelaajan muuttamaan mielensä ja kääntymään viranomaisten puoleen.

Jos asiaa ei saada soviteltua, saattaa Valverdea odottaa vakavat seuraukset.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga