Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Barcan tähtihyökkääjällä selkeä näkemys Messin tilanteeseen: “Hänen paikkansa on täällä”

Lionel Messi
AOP

Lionel Messin ensi kauden osoitteella ollaan arvuuteltu mediassa ahkerasti. Tuoreen maailmanmestarin sopimus PSG:n kanssa on päättymässä kesäkuun viimeisenä päivänä, eikä mies ole tehnyt vielä päätöstä jatkostaan.

Lionel Messin ympärillä riittää lähes yhtä paljon spekulointia kuin pari vuotta sitten, jolloin hänen Barca-uransa tuli päätökseen. Argentiinalaista on yhdistetty tälläkin kertaa useampaan MLS:n huippuseuraan, mutta kuten arvata saattaa Euroopassakin riittää ottajia.

Messin paluuta Barcelonaan uransa viimeisiksi vuosiksi pidetään mediassa hyvinkin mahdollisena. Kenties seurahistorian paras pelaaja nauttii edelleen suurta arvostusta Kataloniassa ja joukkueen kannattajat ottaisivat oman sankarinsa varmasti avosylin vastaan.

Barcan tähtihyökkääjä, Robert Lewandowski, toivottaa omalta osaltaan Messin tervetulleeksi.

– Messi kuuluu Barcaan ja olisi uskomatonta, jos hän palaisi tänne. Tiedämme, että hänen paikkansa on täällä. En tiedä ollenkaan mitä tulee tapahtumaan, mutta toivon, että voin pelata ensi kaudella hänen kanssaan.

Messi on joutunut hiljattain PSG-fanien vihellysten kohteeksi, koska hänet nähdään yhtenä seuran epäonnistumisen symbolina. Kaikki on tässä vaiheessa vielä auki, mutta urallaan kaiken voittanut taituri tuskin haluaa pelata viimeisiä pelejään Parc des Princesillä.

Lähde: The New Indian Express

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset