Eurooppa-liiga

BBC: ManU-tähden kausi paketissa – Valtava takaisku Erik ten Hagin miehistölle

Lisandro Martinez

Tuoreiden lähteiden mukaan Manchester Unitedin Lisandro Martinez joutuu sivuun loppukauden ajaksi luunmurtuman takia. Argentiinalaistähti loukkasi itseään harmittoman näköisessä tilanteessa torstain Eurooppa-liigan ottelussa Sevillaa vastaan.

Manchester United joutui pettymään torstaina, kun joukkueen ensimmäisellä puoliajalla hankkima 2-0 johto suli Sevillaa vastaan.

Espanjalaisjoukkueet ovat olleet perinteisesti ManU:lle vaikeita vastustajia, mutta tällä kaudella punapaidat ovat kukistaneet FC Barcelonan ja Real Betisin. Sevillaa vastaan kaikki oli englantilaisten hyppysissä ja valkopaitainen vierasjoukkue näytti täysin vastaantulijalta.

Andalusialaiset nousivat kuitenkin ManU-puolustuksen avustuksella rinnalle pelin loppuhetkillä.

Voiton karkaamista suurempi takaisku Unitedille on kuitenkin Lisandro Martinezin loukkaantuminen. Argentiinalaistoppari loukkaantui toisella puoliajalla vain hetki Sevillan kavennusmaalin jälkeen.

Miehen elekieli kertoi välittömästi, että kyseessä on vakava vamma ja hänet kannettiin vierasjoukkueen pelaajien toimesta kentän sivuun.

Tuoreiden raporttien mukaan Martinez kärsii jalkapöydän murtumasta, jonka myötä hänen kautensa on paketissa. Uutiset ovat valtava takaisku ManU:lle argentiinalaisen ollessa selkeästi yksi joukkueensa parhaista pelaajista tällä kaudella.

Tilannetta ei varsinaisesti helpota myöskään se, että Raphaël Varane loukkaantui pelin ensimmäisellä puoliajalla.