Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Brighton-luotsi edelleen raivona virkaveljelleen: “Tälläistä voi odottaa vain huijarien suusta”

Roberto De Zerbi
AOP

Viimeviikkoinen Tottenham Hotspurin ja Brightonin välinen kamppailu puhuttaa edelleen brittimediassa. Molempien joukkueiden managerit ajettiin ulos tunteiden lämmettyä sivurajalla. Seagullsin käskyttäjä, Roberto De Zerbi, ei myöntänyt olevansa pahoillaan tapahtumista.

Tottenhamin ja Brightonin välisen valioliigaottelun jälkeen läikehti toden teolla. Joukkueiden taustatiimit ottivat sillä seurauksella yhteen, että sekä Cristian Stellini ja Roberto De Zerbi ajettiin ulos.

Seagullsin käskyttäjä, De Zerbi, hermostui entisestään Stellinin pelin jälkeen antamista kommenteista, joissa hän tuumi Spursin ansainneen voittonsa.

– Tunnen ylpeyttä saadessani valmentaa Englannissa ja Valioliigassa, mutta haluan työskennellä itseäni kunniottaen, De Zerbi totesi.

– Kerroin Stellinille tilanteessa kasvokkain, mitä ajattelin, koska olen tottunut toimimaan niin. En tehnyt mielestäni väärin, koska olin vain rehellinen ja tykkään sanoa asiat suoraan.

– On selvää, että olemme edelleen turhautuneita tappiosta, joten odotamme innolla, että pääsemme jälleen pelaamaan huomenna. Haluamme voittaa, sillä olisimme ansainneet kolme pistettä Tottenhamia vastaan.

– Kuulin Stellinin olleen sitä mieltä, että heidän voittonsa oli ansaittu, joka ei ole todellakaan oikein. Tälläistä voi odottaa vain huijarien suusta.

Lähde: London Evening Standard

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga