Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Jürgen Kloppilta karu arvio jättisiirron toteutumisesta: “Käytännössä mahdotonta”

Jude Bellingham
AOP

Liverpoolin manageri, Jürgen Klopp, ottaa kantaa seuran suunnitelmiin tulevan kesän siirtomarkkinoilla. Borussia Dortmundin tähti, Jude Bellingham, on yksi Merseysidelle linkitetyistä pelaajista, mutta Klopp ei pidä kauppojen syntymistä todennäköisenä.

Anfield Roadilla on eletty tällä kaudella vaikeita hetkiä. Satunnaiset onnistumiset pelkikentillä ovat jääneet todella vähiin, eikä joukkueelle voi missään nimessä antaa kovin korkeaa kokonaisarvosanaa.

Kone on yksinyt siihen malliin, että yleensä suhteellisen maltillisesti uusia hankintoja tekevän Poolin uskotaan olevan valmis polttamaan valtavan summan rahaa kesällä.

Yksi Poolin siirtokohteista on median mukaan Jude Bellingham, joka on kaikkien Euroopan mahtiseurojen kiikarissa. Reds-manageri, Jürgen Kloppilta, kysyttiin Bellinghamin mahdollisesta hankinnasta, jota saksalainen ei pidä kovinkaan todennäköisenä.

– Ollakseni rehellinen, minulla ei ole tästä aiheesta juurikaan sanottavaa. Siirtohuhuja liikkuu aina, joka on täysin normaalia. En siltikään ymmärrä, miksi keskitymme spekulaatioihin, joiden toteutuminen on käytännössä mahdotonta.

– Meidän on ymmärrettävä, mitä voimme tehdä ja keskityttävä siihen. Emme ole lapsia. Jos viisivuotias pyytää joululahjaksin Ferraria, sellaisen hankkiminen ei ole välttämättä kovinkaan hyvä idea.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset