Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

PSG-luotsi vastaa rasismisyytöksiin: “Olen päättänyt ryhtyä oikeustoimiin”

Christophe Galtier
AOP

Paris Saint Germainia valmentava, Christophe Galtier, on joutunut myrskyn silmään. Ranskalaisen väitetään antaneen rasistisia kommentteja toimiessaan OGC Nicen peräsimessä.

Ranskan ökyseura PSG:n ympärillä kohut tuntuvat vain seuraavan toisiaan. Joukkueen supertähtien keskinäisillä välirikoilla ollaan retosteltu mediassa pitkin kevättä.

Myös manageri Christophe Galtierin asemaa on pidetty erittäin kyseenalaisena käytännössä siitä lähtien, kun ranskalainen on toiminut joukkueen peräsimessä.

Miehen tlannetta ei varmasti ole ainakaan helpottanut muun muassa Kylian Mbappelta median edessä saatu suora kritiikki, saati Mestarien liigasta putoaminen.

Nyt puheenaiheeksi on kuitenkin noussut Galtierin aika OGC Nicessä, jonka valmentajana hän työskenteli vuoden päivät ennen siirtymistään Parc des Princesille.

Miehen väitetään kommentoineen Nicen pelaajistoa rasistisella tavalla toteamalla, että joukkueessa pelaa liikaa tummaihoisia pelaajia ja muslimeja.

Galtier vastaa esiin nousseisiin syytöksiin voimakkaasti.

– Olen päättänyt ryhtyä oikeustoimiin niitä tahoja vastaan, jotka ovat loukanneet kunniaani. Tutkinnan aloittaminen tuo minulle helpotusta.

– Olen tyrmistynyt minuun liitetyistä kommenteista, jotka välitettiin vastuuttomalla tavalla.

– Olen lähtöisin monikulttuurisesta ympäristöstä ja minut kasvatettu kunnioittamaan muita heidän alkuperästään, ihonväristään tai uskonnostaan riippumatta.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat