Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan SJK palkkasi valmennukseensa todellisen taktiikkavelhon

OmaSp Stadion SJK
AOP

Skotlantilainen jalkapallovalmentaja ja -analyytikko Stevie Grieve liittyy Veikkausliigassa pelaavan SJK:n valmennusryhmään, ja ottaa vastuulleen Ykkösessä pelaavan SJK Akatemian kauden loppuun saakka.

Veikkausliigan SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman kertoo valmentaja Stevie Grieven palkkaamisen olleen pitkä prosessi.

– Olemme tehneet yhteistyötä ja seuranneet Steviea jo pidemmän aikaa, ja olemme erittäin innoissamme, että hänen kokemuksellaan ja jalkapallotietämyksellä varustettu henkilö liittyy meidän systeemiimme mukaan. Hän tulee johtamaan meidän pelaajakehitysryhmäämme ja ottaa vastuulleen Ykkösessä pelaavan SJK Akatemia -joukkueen.

– Olemme sopineet Brian Pagen kanssa, että seuran tulee mennä eteenpäin, samalla kun hän itse keskittyy omaan kuntoukseensa sairauslomalla. Stevie tulee siten pysyvästi korvaamaan Pagen vastuualueet kauden 2023 loppuun saakka, kertoo Dorman.

36-vuotias Grieve on urallaan toiminut valmentajana Skotlannissa, USA:ssa, Sveitsissä sekä Intiassa, ja hänellä on Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n A-valmentajalisenssi. Valmennuksen lisäksi hän on toiminut valmennuskonsulttina sekä valmentajien kouluttajana taktisella puolella.

Viime vuosina Grieve on vastannut Skotlannin pääsarjaseura St. Johnstonen ja League One -seura Forest Green Roversin pelaajatarkkailusta, sekä toiminut taktisena analyytikkona Skotlannin pääsarjan Dundee Unitedissa.

– Olen innoissani. Olen tuntenut Richien jo useamman vuoden, ja olemme puhuneet mahdollisuuksista tehdä yhteistyötä monilla eri tavoilla. Viime vuodet olen tehnyt enemmän teknisen johtajan ja taktiikka-analysoijan töitä, mutta veri vetää minua valmentamaan. Onkin hienoa päästä nyt takaisin valmennushommiin. Intohimoni on valmentaminen, joten on hienoa olla täällä.

– Analysoijana ja pelaajarekrytoijana sitä miettii koko ajan, miten itse tekisi asioita valmentajana. Eli minulla on ollut palo koko ajan päästä takaisin valmennushommiin. Olen myös innoissani tästä seurasta, Grieve riemuitsee.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat