Brightonille arvokkaat pisteet: De Zerbi jakoi kiitosta Chelsean ex-valmentajalle

Roberto De Zerbi, Julio Enciso.

Chelsea joutui pettymään kotonaan Stamford Bridgellä, kun Roberto De Zerbin luotsaama Brighton haki pisteet 2-1 voittonsa myötä. Seagulls-manageri jakoi pelin jälkeen kiitosta edeltäjälleen Graham Potterille.

Chelsean alku Brightonia vastaan lupaili hyvää. Frank Lampardin alaisuuteen siirtynyt joukkue aloitti pelin aktiivisella otteella. Pallo oli vastustajan verkossa jo alle vartin pelin jälkeen Conor Gallagherin avattua maalihanat Mykhaylo Mudrykin esityöstä.

Brighton kuitenkin heräsi tämän jälkeen mukaan taisteluun ja nousi vielä ensimmäisen jakson lopulla tasoihin Danny Welbeckin toimesta.

Toisella puoliajalla Seagulls piristyi entisestään ja otti pelin hallintaansa. Julio Enciso niittasi komeasti joukkueensa johtoon, eikä tämän jälkeen nähty enempää osumia.

Brightonin manageri, Roberto De Zerbi, kehui joukkuettaan ja jakoi kiitosta myös edeltäjälleen Graham Potterille.

– Minun täytyy kiittää Potteria, joka jätti jälkeensä näin vahvan ja kilpailukykyisen joukkueen, johon minä yritän nyt jättää oman kädenjälkeni.

Italialaismanageri otti kantaa myös voittomaalin tehneen Encison otteisiin.

– Olen aina ollut sitä mieltä, että Enciso on mahtava pelaaja. En kuitenkaan pitänyt siitä, miten hän lopetti pelaamisen maalinsa jälkeen. Jos he olisivat tasoittaneet kukaan ei muistaisi hänen osumaansa.

Lähde: Football.London