Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Crystal Palacelle kolmas voitto putkeen: “Teimme muutoksia pelaamiseemme”

AOP

Hiljattain Patrick Vieiralle ovea näyttänyt Crystal Palace jatkoi hyviä otteitaan lauantaina, kun sarjajumbo Southampton kaatui lukemin 2-0. Eaglesin manageri, Roy Hodgson, oli syystäkin tyytyväinen kolmeen pisteeseen haastavan avausjakson jälkeen.

St. Mary’s Stadiumilla pelattu Southamptonin ja Crystal Palacen välinen kamppailu jatkoi vierasjoukkueen hyvää putkea. Palace erotti Patrick Vieran päävalmentajan paikalta, jonka jälkeen Lontoon paikallispelissä tuli pataan Arsenalilta 4-1 numeroin.

Tämän jälkeen joukkueen manageriksi palannut Roy Hodgson on kuitenkin virittänyt Eaglesin hyvään iskuun ja joukkue on voittanut kolme edellistä peliään.

Englantilaistaktikko kertoi mietteitään Saints-voiton jälkimainingeissa.

– Southampton oli erittäin vahva ensimmäisellä puoliajalla. He pelasivat juuri niin kuin olettaa saattaa joukkueelta, joka on sarjan viimeisenä ja taistelee putoamista vastaan.

– He pelasivat korkealla intensiteetillä ja pystyivät aiheuttamaan puolustuksellemme jatkuvasti ongelmia. Onneksi selvisimme heidän vahvasta alustaan. Siitä iso kiitos kuuluu puolustuslinjallemme, joka pelasi upeasti paineen alla.

– Toisella puoliajalla teimme muutoksia pelaamiseemme ja pystyimme esiintymään riittävän korkealla tasolla. Mielestäni olimme parempia toisella jaksolla. Ansaitsimme voiton Ezen (Eberechi) kahden maalin myötä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga