Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Spursille jättimäinen takaisku: “Olisimme ansainneet tästä pelistä jotain”

Cristian Stellini
AOP

Tottenham Hotspur joutui pettymään raskaasti, kun Bournemouth haki pisteet Pohjois-Lontoosta. Spurs-manageri, Cristian Stellini, oli pettynyt tulokseen, mutta kiitteli pelaajien yritystä.

Ailahtelevaa kautta pelaava Tottenham Hotspur on edelleen mukana taistelussa Mestarien liigaan oikeuttavista sijoista. Spurs kärsi kuitenkin kovan kolauksen lauantaina, kun Brentford haki pisteet Hotspur Stadiumilta.

Tottenham siirtyi ottelussa johtoon Heung-min Sonin toimesta, mutta Matías Viña kuittasi avausjakson lopulla.

Bees siirtyi toisella puoliajalla johtoon Dominic Solanken onnistuttua. Spurs nousi vielä tasoihin Arnaut Danjuman osumalla, mutta Dango Ouattaran maali toi vieraille täyden pistepotin. Tottenhamin väliaikaiskoutsi, Cristian Stellini, avautui medialle pelin päätyttyä.

– Me annoimme kaikkemme, joten pelaajien ei tarvitse tuntea katumusta. Ainoa asia, jota heidän tulee miettiä on se, että keskittymisen tulee pysyä ainoastaan nykyhetkessä.

– Kun nousimme tasoihin passivoiduimme liikaa ja päästimme vastustajan jälleen maalintekoon. Sen jälkeen ottelusta tuli erittäin vaikea.

– Yritimme silti parhaamme ja meillä oli lopussa vielä mahdollisuuksia. Olisimme ansainneet tästä pelistä jotain, sillä pystyimme luomaan riittävän määrän maalintekopaikkoja. Pelaajat tekivät sen minkä pystyivät.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga