Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayern München jäi tasuriin kotonaan: Katseet jo ensi viikossa? – “Tälläinen esitys ei missään nimessä helpota tehtäväämme”

Bayern München
Pixabay

Thomas Tuchelin alku Bayern Münchenissä on ollut kaikkea muuta kuin ruusuinen. Mahtiseura jäi lauantaina kotonaan tasapeliin Hoffenheimia vastaan, mutta säilytti asemansa sarjakärjessä Borussia Dortmundin puppeloitua omassa pelissään.

Bayern München saa tällä kaudella tehdä kaikkensa Saksan mestaruuden eteen. Joukkue on kaksi pistettä Borussia Dortmundia edellä, kun kymmenen kierrosta on vielä pelaamatta.

Thomas Tuchelin alaisuuteen siirtyneellä Bayernillä oli hyvä tilaisuus nykäistä kaulaa sarjan kärjessä, kun Hoffenheim saapui vieraaksi.

Peli alkoi Bayernin hallinnalla ja Benjamin Pavard vei joukkueensa johtoon. Hoffenheimin Andre Kramaric tasoitti kuitenkin toisella puoliajalla vapaapotkusta, joten tuloksena oli pistejako.

Bayernin valmistautuminen ensi viikon Mestarien liiga-otteluun Manchester Cityä vastaan ei näin ollen mennyt Tuchelin käsikirjoituksen mukaan.

Esityksemme jätti paljon toivomisen varaa ja tämä on kolaus itsetunnollemme, Tuchel myönsi pelin jälkeen.

– Tänään meillä oli tilaisuus voittaa hinnalla millä hyvänsä, osoittaa tasomme ja sytyttää stadion liekkeihin. Emme onnistuneet missään näistä.

– Meillä on vielä mahdollisuudet tulevassa City-ottelussa, mutta tälläinen esitys ei missään nimessä helpota tehtäväämme.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga