Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Bundesliiga

Jälleen uusi käänne – Bundesliigan megatähti valmis pakkaamaan laukkunsa

Sadio Mane
AOP

Bayern Müncheniä edustava Sadio Mane on viimeisten tietojen mukaan jättämässä mahdollisesti saksalaisseuran taakseen. Senegalilainen siirtyi Bayerniin viime vuonna Liverpoolista.

Saksan ykkösseura Bayern München on tällä hetkellä enemmän tai vähemmän myllerryksessä ja joukkueeseen on odotettavissa suuria muutoksia kesän aikana. Bundesliigan jättiläinen on sekoillut kentällä ja sen ulkopuolella siihen malliin, että heikompaa hirvittää.

Yksi myrskyn silmässä olleista pelaajista on Sadio Mane, joka hyllytettiin määräajaksi joukkueen toiminnasta. Senegalilainen riitaantui Leroy Sanen kanssa ja löi tätä ottelun jälkeen kasvoihin.

Bayernin kerrotaan mätkäisseen hyökkääjälle tuntuvat sakot, jotka tuskin kuitenkaan kaatavat miehen taloutta. Viimeisten tietojen mukaan asiat ovat edenneet siihen pisteeseen, että pelaaja on valmis nostamaan kytkintä kesän siirtoikkunan aikana.

Bayernin uskotaan olevan valmis päästämään Manen lähtemään riittävää korvausta vastaan.

Kulttiasemaan Liverpoolissa noussut Mane päätti jättää Anfieldin taakseen viime kesänä ja suuntasi Bundesliigaan. Pelit Allianz Arenalla ovat näillä näkymin kuitenkin jäämässä vähiin.

Bayernin tie katkesi Mestarien liigassa Manchester Cityä vastaan ja joukkue saa tehdä kotimaansa sarjassa täyden työn mestaruuden eteen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga