Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigaikoni ottaa kantaa Chelsean valmentajarulettiin: “Frank on onnekas poika”

Chelsea
Unsplash

Frank Lampardin nimitys Chelsean väliaikaisvalmentajaksi on herättänyt mielipiteitä puolesta ja vastaan. Entinen valioliigajyrä ja nykyinen asiantuntija, Roy Keane, pitää Lampardia onnekkaana päästyään toista kertaa Bluesin peräsimeen.

Kuten hyvin tiedetään, Chelsea päätti nimittää Frank Lampardin joukkueen päävalmentajaksi potkut saaneen Graham Potterin tilalle. Kyseessä on seuralegendan toinen jakso Bluesin peräsimessä, sillä hän työskenteli joukkueen valmentajana vuosien 2019-2021 välillä.

Lampardin saama toinen tilaisuus on herättänyt lajiväen parissa jonkin verran kummastusta. Valioliigaikoni, Roy Keane, kertoo asiasta oman mielipiteensä.

– Frank on onnekas poika. Hän on saanut aiemminkin hyviä työtilaisuuksia, mutta Chelseaan palaaminen on jotain erityistä. Toivotan hänelle onnea matkaan. Jalkapallo on muuttunut ja managereilla on entistä enemmän paineita.

Keane otti kantaa myös Chelsean nykytilanteeseen.

– Kuten tiedetään heillä on joitain uskomattomia pelaajia, mutta jokin tuntuu puuttuvan tällä hetkellä. Tämä on ollut nähtävillä heidän viimeisissä otteluissaan, eivätkä he tunnu millään löytävän keinoa voittaa.

– Tilastot ovat heidän puolellaan ja he pystyvät luomaan maalintekopaikkoja. Heiltä puuttuu kuitenkin tiettyä ilkeyttä pelaamisestaan.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga