Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Valioliigan mestaruustaistelu tiivistyy – Arteta vakuuttelee, ettei Cityn asettama paine vaikuta Arsenalissa

Mikel Arteta
Pexels

Arsenal on pitänyt Valioliigassa sarjataulukon kärkipaikkaa jo pitkään. Viime viikkoina Manchester City on kuitenkin kuronut tasaisen vahvasti eroa kiinni. Cityn veturi ei näytä hidastumisen merkkejä, kun Arsenalilla puolestaan uhkaa höyry hieman hiipua.

Arsenal kärsi Valioliigassa 2-2 tasurin West Hamin vieraana sunnuntaina, mikä ei sille riitä, mikäli se mielii pitää Cityn takanaan kauden loppuun saakka. Joukkue johti ottelua jo 2-0, mutta onnistui tuhrimaan johtonsa.

Arsenal-luotsi Mikel Arteta ei kuitenkaan usko, että Cityn asettama paine olisi päässyt Arsenal-pelaajien ihon alle. Tyytyväinen espanjalaisvalmentaja ei kuitenkaan sunnuntain tulokseen missään nimessä ole.

– Kun näen joukkueen pelaavan tuolla tavalla [pelin alussa], siinä ei ollut painetta. Kun tilanne oli 2-0, meillä ei ollut paineita. Emme vain tehneet sitä, mitä peli vaati sillä hetkellä, Arteta kommentoi.

Arsenalin johto Cityyn nähden on nyt neljä pistettä, mutta Gunnersilla on yksi peli enemmän pelattuna.

Ensi viikolla häämöttää kuuluisa “kuuden pisteen peli”, kun Arsenal matkaa Cityn vieraaksi sarjan kärkikamppailussa. Artetan mukaan Arsenalin tulee olla entistä armottomampi kentällä ja viimeisteltävä ottelut kun siihen on mahdollisuus.

– Meillä on oltava armoton ajattelutapa, jolla viimeistelemme joukkueen. Kun joukkue on otettavana, meidän tulee viimeistellä se. Jos et tee sitä Valioliigassa, jossain vaiheessa tilanne kääntyy.

– Pitää taistella ja ansaita pelioikeus, mutta kun sitä tarvitaan, pitää olla myös enemmän malttia, Arteta analysoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga