Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool Ranskan liigassa hyvää jälkeä tehneen superlupauksen kintereillä: Fabrizio Romano kommentoi siirron todennäköisyyttä

Bradley Barcola
AOP

Liverpool pyrkii lähteiden mukaan vahvistumaan tulevan kesän aikana Olympique Lyonnaisin Bradley Barcolalla. Siirtoasiantuntija, Fabrizio Romano, ottaa kantaa tuulennopean hyökkääjän tilanteeseen.

Valioliigaseura Liverpool pyrkii ensisijaisesti vahvistamaan keskikenttäänsä tulevan siirtoikkunan aikana. Viimeisten tietojen mukaan verkot ovat kuitenkin vesillä muidenkin tonttien osalta ja Redsin kerrotaan tavoittelevan vahvistyksia myös hyökkäykseensä.

Esiin on noussut useampia huippunimiä, joista viimeisimpänä Lyonin Bradley Barcola. Siirtoekspertti, Fabrizio Romano, kirjoitti aiheesta hiljattain sosiaalisen median tilillään:

– Useampi eurooppalaisseura tavoittelee Olympique Lyonnaisin lahjakasta laitahyökkääjää, Bradley Barcolaa.

– Liverpoolin pelaajatarkkailijoiden tiedetään pitävän silmällä hänen kehitystään, mutta tässä vaiheessa kaikki on vielä avoinna.

– Barcola on tehnyt 7 maalia ja antanut 4 maalisyöttöä ensimmäisellä kaudellaan Lyonin paidassa.

Lyonin managerina toimiva ranskaliaslegenda, Laurent Blanc, kehui hiljattain pelaajansa otteita.

– Barcola on yllättänyt minut täysin fyysisyydellään. Hän ei epäröi lainkaan kentällä ja tekee maaleja. Siitäkin huolimatta, etten pidä häntä puhtaana hyökkääjänä.

– Hän pystyy jättämään vastustajat jälkeensä nopeudellaan ja teknisyydellään.

Barcolan sopimus Lyonin kanssa on voimassa vuoteen 2026 asti. Matkan uskotaan kuitenkin jatkuvan jo tulevana kesänä.

Lähde: Rousing The Kop

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset