Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpoolin katseet kääntymässä yllättävään suuntaan? – “Parempi kuin Bellingham”

Ryan Gravenberch
AOP

Bayern Müncheniä edustava Ryan Gravenberch on jäänyt joukkueessaan pieneen rooliin. Miehen kerrotaan olevan avoin maisemanvaihdokselle, ja Liverpoolin uutisoidaan olevan hänen kintereillään.

Ajaxista viime kesänä Bayern Müncheniin siirtynyt Ryan Gravenberch on jäänyt pieneen rooliin saksalaisjätin riveissä.

Kovista ennakko-odotuksista huolimatta lahjakas keskikenttäpelaaja on kuluttanut vaihtopenkkiä urakalla ja hän ehti aiemmin jo paljastaa olevansa tyytymätön peliaikaansa.

Gravenberhin uskotaan olevan halukas vaihtamaan maisemaa kesän siirtoikkunassa ja lähteiden mukaan ottajia riittää.

Muun muassa Manchester Unitedin on kerrottu olevan hollantilaisen perässä, mutta viimeisten tietojen mukaan Liverpool vaikuttaa kuitenkin olevan kaikkein lähimpänä sopimuksen tekemistä.

Redsin huhutaan luopuneen leikistä Jude Bellinghamin kohdalla, jonka jälkeen joukkueen katseet ovat kääntyneet Gravenberchin suuntaan.

Entinen Hollannin maajoukkuepelaaja, Rafael van der Vaart, pitää maanmiestään parempana kuin Bellingham.

– Mielestäni suuri ero (näiden kahden pelaajan välillä) on se, että Bellingham on astetta huonommassa seurassa ja pelaa aina. Mielestäni Gravenberch on häntä parempi, kaikin puolin. Etenkin fyysisesti.

Bayernin myyntihalukkuudesta ei ole toistaiseksi varmuutta, mutta jos Gravenberch päästetään lähtemään hänelle tuskin asetetaan samanlaista hintalappua kuin Bellinghamille.

Lähde: LiverpoolWorld

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset