Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-manageri myöntää kylmän tosiasian: “Tarvitsemme lisää maalintekovoimaa”

Erik ten Hag
AOP

Manchester United hamuaa lisää maalintekovoimaa kesän siirtomarkkinoilta. Red Devils-manageri, Erik ten Hag, kertoo ominaisuuksia, joita hän toivoo potentiaalisilta hankinnoiltaan.

Manchester United kohtasi Nottingham Forestin sunnuntaina. United otti 2-0 voiton suhteellisen ehjän esityksen jälkeen Antonyn ja Diogo Dalotin maaleilla. ManU:lle voitto oli tärkeä, sillä joukkue nousi kolmen pisteen myötä Newcastlen ohi sarjan kolmanneksi.

Tällä kaudella Unitedin maalintekovastuu on ollut pitkälti Marcus Rashfordin harteilla, joka ei ole kuitenkaan puhdas keskushyökkääjä. ManU:n manageri, Erik ten Hag, myöntää, että joukkue tavoittelee tulevan kesän aikana uutta ysipaikan pelaajaa.

Hollantilainen kertoo, mitä ominaisuuksia toivoo mahdolliselta uudelta kärjeltään.

– Kaikki pelaajat ovat tietysti erilaisia, mutta hyökkääjän pääasiallinen tehtävä on tehdä maaleja. Se on kaikkein tärkein asia.

– Meillä on kyky pelata palloa boksiin, joten tarvitsemme lisää maalintekovoimaa. Tämän lisäksi tarvitsemme pelaajan, joka pystyy osallistumaan pelinrakenteluun sekä vastustajan paineistamiseen.

Napolin Victor Osimhenia ja Tottenhamin Harry Kanea on pidetty vaihtoehtoina, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella. Kummankin pelaaja on kuitenkin helppo nähdä sopivan ten Hagin palettiin.

Lähde: Man Utd News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga