Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Liverpool jatkoi murskaavaa putkeaan Elland Roadilla: “Tämä oli kauden paras pelimme”

Jürgen Klopp
AOP

Valioliigassa pelattiin maanantaina yksi ottelu, jossa kohtasivat Leeds United ja Liverpool. Jürgen Kloppin poppoo oli hurjalla pelipäällä ja takoi tulostaululle karut lukemat. Pool on ollut vaikea vastustaja Leedsille, sillä punaiset ovat jääneet Elland Roadilla pisteittä edellisen kerran vuonna 2000.

Leeds United jäi kotonaan täyden vastaantulijan rooliin, kun Liverpool jyräsi valkopaitojen yli 6-1 lukemin. Cody Gakpo aloitti maalinteon reilun puolen tunnin kohdalla ja Mohamed Salah vei vieraat kahden maalin johtooon ennen puoliaikaa.

Toisella jaksolla Leeds näytti hieman piristyneen ja Luis Sinisterra nostatti toiveita kaventamalla. Tämän jälkeen Pool meni kuitenkin menojaan iski neljä maalia isäntien verkkoon.

Liverpoolin manageri, Jürgen Klopp, ylisti joukkueensa suoritusta.

– Tämä oli kauden paras pelimme paineistamisen osalta, kenties myös pallonhallinnankin. Ainakin kolme maaleistamme syntyi vastaprässin jälkeen, jolla oli luonnollisesti valtava vaikutus.

– Tämän lisäksi olimme erittäin rauhallisia ottelun tärkeillä hetkillä ja syöttöpelaamisemme oli paikoitellen täysin poikkeuksellista. Pelissä oli paljon hyviä elementtejä.

Liverpoolin seuraava ottelu on lauantaina Nottingham Forestia vastaan. Leeds matkustaa viikonloppuna puolestaan Fulhamin vieraaksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga