Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Liverpool tavoittelee Chelsean tähteä: Päästäänkö siirrosta yhteisymmärrykseen?

Mason Mount
AOP

Liverpoolin uutisoidaan olevan Chelseaa edustavan Mason Mountin perässä. Englannin maajoukkuemiehen nykyistä sopimusta on vielä reilu vuosi jäljellä. Blues yrittää pitää pelaajastaan kiinni kynsin hampain.

Mason Mountin jatko Stamford Bridgellä on kaikkea muuta kuin selvä. Liverpoolin kerrotaan valmistelleen sopimustarjousta miehen pelioikeuksista.

Chelsea pyrkii lähteiden mukaan pitämään pelaajastaan kiinni, mutta toistaiseksi osapuolten väliset neuvottelut eivät ole edenneet toivotulla tavalla.

Blues teki Mountille aiemmin sopimustarjouksen, mutta pelaaja hylkäsi tämän, joka sai siirtohuhut valloilleen. Jürgen Kloppin tiedetään arvostavan Mountin pelillisiä ominaisuuksia ja Redsin kiinnostuksen uskotaan saaneen pelaajan miettimään vakavasti tulevaisuuttaan.

Chelsean kerrotaan pyrkivän hillitsemään palkkakulujaan tulevalla sesongilla, eikä seura ole toistaiseksi suostunut Mountin pyytämiin summiin.

Mount on Chelsean oma kasvatti ja edustanut seuraa koko ammattilaisuransa ajan. Miehen perässä on useampi muukin Valioliigan jättiseuroista, mutta Kloppin alaisuudessa pelaaminen on painaa lähteiden mukaan suuresti miehen vaakakupissa.

Reds on tuskaillut tällä kaudella pahemman kerran hyökkäyspelinsä kanssa, johon Mountin saapuminen saattaisi tuoda helpotusta. Monipuolinen englantilainen pystyy pelaamaan, joko hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai laidalla.

Lähde: Football Insider

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset