Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Liverpool-staran matka jatkumassa yllättävään suuntaan: Pitkä yhteinen matka tulossa päätökseensä

Roberto Firmino
AOP

Liverpoolin kuluvan kauden jälkeen taakseen jättävä Roberto Firmino on toistaiseksi vailla uutta joukkuetta. Brasilialainen uhkuu kuitenkin edelleen pelihaluja, joten ura tuskin on tulossa vielä päätökseensä. Viimeisten tietojen mukaan ainakin MLS:n suunnasta on osoitettu kiinnostusta.

Liverpoolia monta vuotta ansiokkaasti palvellut Roberto Firmino ilmoitti aiemmin, että hän jättää Anfieldin taakseen nykyisen sopimuksensa päättyessä kesäkuussa.

Brassihyökkääjä on osoittanut tämänkin jälkeen, että annettavaa edelleen riittää, jonka myötä mahdollisia ottajia on ilmaantunut apajille.

Muun muassa Serie A:n jättiseura Inter Milan on ilmaissut toiveistaan hankkia Firmino riveihinsä, mutta tällä hetkellä brasilialaisen matka näyttää jatkuvan rapakon taakse.

Pohjois-Amerikan MLS:ää pelaava St. Louis City on raporttien mukaan lähestynyt Firminoa ja sopimuksen syntymistä pidetään todennäköisenä.

Tämän puolesta puhuu myös se, että St. Louisin urheilutoimenjohtajana työskentelee Lutz Pfannenstiel, joka on Firminolle tuttu Hoffenheimista. Firmino edusti saksalaisjoukkuetta vuosina 2011-2015, joiden aikana Pfannenstiel työskenteli seuran johdossa.

St. Louis on yksi MLS:n nopeimmin kasvavista organisaatioista ja joukkue on voittanut kuusi ensimmäisestä kahdeksasta pelaamastaan ottelusta.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset