Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: West Hamilla edessään todelliset tyhjennystalkoot – Kahdeksan pelaajaa vaihtamassa maisemaa

West Ham United
Pixabay

Valioliigaseura West Ham United saattaa olla joutumassa luopumaan useasta pelaajastaan. Lähteiden mukaan peräti kahdeksan Hammersin pelaajaa harkitsee maisemanvaihdosta kesän siirtomarkkinoilla.

Käsittämättömän summan uusiin pelaajiin viime kesänä käyttänyt West Ham United ei ole saanut toivottuja tuloksia aikaan pelikentällä. Joukkue majailee sarjataukon viidentenätoista ja putoamisviivaan on matkaa vain neljä pistettä.

Tulokset ovat siis jättäneet toden teolla toivomisen varaa ja manageri David Moyesin päätä ollaan vaadittu pölkylle. Viimeisten tietojen mukaan useampi joukkueen pelaaja on nostamassa kytkintä kauden päättymisen jälkeen.

Lainalla pelannut Arthur Masuaku on varmojen lähtijöiden joukossa, mutta hänen lisäkseen usean muunkin Hammers-tähden uskotaan olevan lähtökuopissa. Vähälle peliajalle jääneet Manuel Lanzini ja Angelo Ogbonna ovat lähteiden mukaan todennäköisesti suuntaamassa muualle.

Joukkueen kapteeni, Declan Rice, on ilmoittanut aiemmin lähtöhaaveistaan ja hän siirtoaan pidetään lähes itsestäänselvyytenä.

Edellä mainittujen lisäksi myös Vladimir Coufal, Aaron Creswell, Pablo Fornals ja Tomas Soucek ovat mahdollisesti päätymässä kauppatavaraksi Hammersin halutessa uudistaa jälleen kerran miehistöään.

Nähtäväksi jää kuinka paljon West Ham on tällä kertaa valmis latomaan puntia pinoon uusien hankintojen saamiseksi.

Lähde: Football Insider

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset