Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Superlupaus tarttumassa ManU:n haaviin? – Puolustuslinjaan tulossa muutoksia?

Manchester United
Unsplash

Manchester United on kiinnostunut Bayer Leverkusenin Jeremie Frimponginsta. Lahjakas laitapuolustaja on esiintynyt edukseen Bundesliigassa ja hänen siirrollaan on spekuloitu jo pitkään.

Valioliigaseura Manchester Unitedin puolustukseen saattaa olla tulossa kesällä muutoksia. Aaron Wan-Bissakan tilanne on kaikkea muuta kuin varma. Englantilaisen kintereillä oli viime kesänä useampi taho, mutta valmista ei tullut. Sama tilanne toistui jälleen tammikuussa.

Toinen oikean laitapuolustajan tontilla luutiva pelaaja, Diogo Dalot, on niin ikään ollut siirtohuhuissa. ManU:n ensisijainen tavoite on todennäköisesti pitää portugalilaisesta kiinni, mutta ainakin Juventus, FC Barcelona, Atletico Madrid ja AC Milan tarkkailevat hänen tilannettaan.

Jos jompikumpi edellä mainituista pelaajista päättää nostaa kytkintä, on Unitedin katseet kääntymässä viimeaikaisten raporttien mukaan Jeremie Frimpongiin. Lahjakas Manchester City-kasvatti on ollut tällä kaudella Bayer Leverkusenin avauksen vakionimiä.

22-vuotias Frimpong on pelannut useissa Hollannin ikäkausimaajoukkueissa, mutta A-maajoukkuedebyytti on toistaiseksi vielä tekemättä. Tämä on luultavasti vain kuitenkin ajan kysymys, jos esitykset jatkuvat nähdynkaltaisina.

Frimpongin hankinta jatkaisi tuttua kaavaa, sillä United on haalinut aiemmin riveihinsä Hollannin liigasta Tyrell Malacian, Lisandro Martinezin ja Antonyn.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset