Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Spurs-pomolla suuret suunnitelmat tähtensä varalle? – “Emme neuvottele tällä hetkellä yhdenkään seuran kanssa”

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenhamin maalipyssy Harry Kanen pelit Hotspur Stadiumilla saattavat pian olla pelatut. Spurs-pomo, Daniel Levy, haluaa tehdä kaikkensa sen eteen, että legendaarinen maalipyssy on joukkueen pelaaja myös jatkossa.

Manchester United, Bayern München, PSG. Siinä Harry Kaneen viime aikoina linkitettyjä seuroja, joista jokainen olisi valmis pistämään kassakoneen laulamaan saadakseen miehen riveihinsä.

Tottenham on tehnyt moneen otteeseen kantansa selväksi, mutta on selvää, että kesällä Kanen ympärillä tulee riittämään jälleen valtavasti kiinnostusta. Spursin puheenjohtaja, Daniel Levy, ilmaisi hiljattain kantansa Kanen tilanteeseen.

Levyn mukaan Kanella on kaikki mahdollisuudet kilpailla pokaaleista Pohjois-Lontoossa.

– Kane voi ilman muuta voittaa pokaalin täällä. Myös muut asiat, kuten seuralegendan asema, ovat kuitenkin tärkeitä. Hän on kaikkien aikojen paras maalintekijämme. Toivon, että jonakin päivänä Hotspur Stadiumin edestä löytyy Kanen patsas. Emme neuvottele tällä hetkellä yhdenkään seuran kanssa.

– Kun mennään ajassa taaksepäin, tällä seuralla on menestyksekäs historia. Viime aikoina emme ole saavuttaneet suuria asioita, mutta olemme oikealla polulla. Olemme yltäneet Mestarien liigaan usealla kaudella ja ylsimme kertaalleen finaaliin asti.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset