Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Uuden roolin omaksuneelle City-tähdelle hehkutusta: “Uskomaton kyky tunnistaa tunnistaa pelitilanteet”

Manchester City
Pixabay

Manchester City on kuulunut tälläkin kaudella Euroopan parhaiden seurojen joukkoon. Pep Guardiolan ryhmästä löytyy lukuisia onnistujia, joista yksi on John Stones. Entinen City-pelaaja, Joleon Lescott, hehkuttaa Stonesin kehitystä.

Tiukasti Arsenalin kanssa Valioliigan mestaruudesta kamppaileva Manchester City on parantanut otteitaan kauden tärkeimmillä hetkillä. Peli on kulkenut vakuuttavasti myös Euroopan kentillä ja City eteni jatkoon Bayern Müncheniä vastaan yhteistuloksella 4-1.

Taivaansinisten puolustuspelaaminen on ollut tulikuuman hyökkäyksen lisäksi uomissaan. Yksi alakerran johtohahmoista, John Stones, on nostanut tällä kaudella profiiliaan merkittävästi.

Topparina normaalisti nähty Stones on pelannut keskikentän pohjalla sekä laitapuolustajana Pep Guardiolan uudessa systeemissä. Entinen City-puolustaja, Joleon Lescott, ylistää englantilaisen otteita.

– Stones on ollut ainutlaatuinen tällä kaudella ja omaksunut roolinsa täydellisesti. Muut joukkueet yrittävät jäljitellä Cityn pelitapaa, mutta Stones on ollut ainutlaatuinen.

– Hän osaa hakeutua oikesiin tiloihin odottamaan seuraavaa syöttöä ja hänellä on uskomaton kyky tunnistaa pelitilanteet. Ei ole montaa pelaajaa, jotka ovat varustettuja tälläisillä kyvyillä. Hänen itseluottamustasonsa on tällä hetkellä erittäin korkealla.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Valioliiga