Liverpool piti pintansa viiden maalin trillerissä – Joukkue sinnittelee kiinni europaikassa

Liverpool sinnitteli voittoon Valioliigassa

Liverpool oli joutua tiukoille Valioliigassa, kun se sai lauantaina vieraaksi Nottingham Forestin. Se onnistui kuitenkin taistelemaan itselleen kaikki kolme pistettä kotinurmellaan ja voitti jännittävän ottelun lopulta 3-2.

Ensimmäisellä puoliajalla ei vielä maaleja nähty, mutta toisella jaksolla saatiinkin sitten nauttia kunnon maalitulituksesta. Maalinteon aloitti, Liverpoolille kahdesti iskenyt, Diego Jota, joka puski isännät johtoon heti toisen jakson alussa.

Nottingham Forest kuittasi itsensä kuitenkin nopeasti tasoihin, kun entisen Liverpool-nuorukaisen, Neco Williamsin, laukaus painui pienen kimmokkeen kautta Alisson Beckerin ohi.

Pari minuuttia myöhemmin Jota oli jälleen pahanteossa Nottinghamin maalilla. Tällä kertaa portugalilaispelaaja viimeisteli upean yksilösuorituksen päätteeksi maalin kuudentoista sisältä.

Nottingham tuli jälleen tasoihin 67 minuutin kohdalla, kun Morgan Gibbs-White laukoi upean vedon kuudentoista tuntumasta.

Liverpool pääsi kuitenkin kuittaamaan vain paria minuuttia myöhemmin, kun Mohamed Salah viimeisteli päivän maalijuhlat ja varmisti Liverpoolille kolme pistettä. Trent Alexander-Arnold antoi sivurajan tuntumasta vapaapotkun maalille, johon Salah pääsi ensimmäisenä kiinni. Egyptiläinen viimeisteli tarkasti pallon verkkoon vitosen viivalta.

Nottingham sai vielä ottelun lopussa hyvän mahdollisuuden, mutta ei päässyt enää ylärimaa lähemmäs. Se joutui lopulta jättämään Anfieldin, hyvän esityksen jälkeen, tyhjin käsin.

Liverpool on sarjataulukossa nyt seitsemäntenä – taisteluetäisyydellä europaikoista. Nottingham Forest puolestaan istuu sarjataulukon toiseksi viimeisenä ja uhkaa pudota Valioliigasta.