Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

FA Cupin finaalissa luvassa Manchesterin derby! – United hallitsi paineet Brightonia vastaan

Manchester United eteni FA Cupin finaaliin
AOP

Manchester United voitti sunnuntai-iltana Englannin FA Cupin välierässä Brightonin rangaistuspotkuilla ja eteni cupin finaaliin.

Manchester United ja Brighton kohtasivat Englannin FA Cupin toisessa välierässä sunnuntaina Wembleylla. Vaikka varsinaisella peliajalla tai jatko-ottelussa ei maaleja nähtykään, ei ottelusta vauhtia tai lähellä piti -tilanteita puuttunut.

Brighton hallitsi palloa hienoisesti ensimmäisellä puoliajalla ja pääsi yrittämään Unitedin maalilla muutamaankin otteeseen. Myös Manu pääsi kolkuttelemaan Brighton-maalille, mutta molemmissa päissä maalivahdit pitivät tonttinsa puhtaana.

Maalintekoyritykset jaettiin lopulta tasan 15-15 ja voitto olisi ollut kummallekin joukkueelle ansaittu.

Finaalipaikka ratkottiin lopulta kuitenkin rangaistuspotkukilpailussa, missä Manun hermot kestivät paremmin. Molempien joukkueiden ensimmäiset kuusi laukojaa onnistuivat maalinteossa ja Brightonin epäonnensoturiksi joutui lopulta Solly March, joka laukoi oman vetonsa reilusti maalin yli kohti yläkatsomoa. Unitedin Victor Lindelof puolestaan kesti paineet tiukassa paikassa ja vei punaiset varmalla maalilla finaaliin.

Finaalissa Manu kohtaa paikallisvastustajansa Cityn. Pep Guardiolan joukko eteni finaaliin lauantaina voitettuaan Sheffield Unitedin Riyad Mahrezin historiallisella hattutempulla 3-0. Finaali pelataan Wembleylla 3. kesäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup