Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

FA Cup

Historiallinen temppu Manchester City tähdeltä – Taivaansiniset etenivät FA Cupin finaaliin

Manchester City eteni FA Cupin finaaliin
AOP

Manchester City eteni FA Cupin finaaliin voitettuaan lauantaina Wembleyllä, ainoana Championshipin edustajana kilpailussa vielä mukana olleen, Sheffield Unitedin 3-0.

Cityn sankariksi nousi Riyad Mahrez, joka vastasi taivaansinisten kaikista kolmesta maalista. Mahrez on ensimmäinen pelaaja sitten vuoden 1958, joka on onnistunut hattutempussa cupin välierässä.

Mahrez aloitti maalinteon ensimmäisen puoliajan lopulla. Sheffieldin pelaaja lanasi rangaistusalueen sisällä Bernardo Silvan nurin ja ottelun erotuomari näytti tilanteesta Citylle rangaistuspotkua. Pallon taakse ei astellut tällä kertaa Mestarien liigassa aiemmin tällä viikolla rangaistuspotkussa epäonnistunut Erling Haaland, vaan Mahrez, joka viimeisteli pallon varmasti alakulmaan.

Toinen maali oli upea yksilösuoritus Mahrezilta: hyökkääjä riisti pallon itselleen keskiympyrässä ja kuljetti sen aina Sheffield maalille asti ja viimeisteli maalin vielä itse.

Cityn kolmannessa maalissa esityön teki Jack Grealish, joka antoi tarkan syötön maalille suoraan Mahrezille, jolla oli helppo työ viimeistellä pallo maaliin.

Cityn vastustaja FA cupin finaaliin selviää sunnuntaina, kun Brighton ja Manchester United ratkovat toisen finaalipaikan keskenään.

Citylla on parhaillaan monta rautaa tulessa, kun se taistelee FA Cupin lisäksi vielä Valioliigan voitosta ja on mukana Mestarien liigan semifinaaleissa. Pep Guardiolan joukolla on Valioliiga-mestaruuden kannalta äärimmäisen tärkeä ottelu edessä ensi viikolla, kun se saa sarjakärki Arsenalin vieraakseen keskiviikkona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta FA Cup