Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Nagelsmann luopui leikistä – Onko tässä Chelsean seuraava manageri?

Chelsea
Unsplash

Julian Nagelsmannin on uutisoitu olleen yksi vahvimmista ehdokkaista Chelsean uudeksi päävalmentajaksi. Saksalaisen kerrotaan olleen erittäin varma nimityksestään, ennen kuin vetäytyi kilvasta loppumetreillä.

Chelsea on yhä ilman vakituista päävalmentajaa. Frank Lampardin seuraajaksi on huhuttu montaa eri Euroopan kärkimanageria. Yksi esiin nousseista nimistä on Bayern Münchenistä yllättävät lähtöpassit saanut Julian Nagelsmann.

Miehen raportoidaan olleen lähes satavarma nimityksestään, mutta asiat eivät kuitenkaan edenneet suunnitellulla tavalla. Nagelsmann oli pitänyt Chelsean kanssa käytäviä lähinnä muodollisuutena ja uskonut työsopimuksen syntymisen olevan vain ajan kysymys.

Viimeisten tietojen mukaan saksalaismanageri luopui kuitenkin leikistä kuultuaan lontoolaisseuran neuvottelevan myös Vincent Kompanyn ja Mauricio Pochettinon kanssa.

Tällä hetkellä vaikuttaakin siltä, että Pochettino on Chelsean seuraava manageri. Pitkäjänteistä työtä aiemmin Tottenham Hotspurin peräsimessä tehnyt argentiinalainen ei ole valmentanut saatuaan kenkää Paris Saint-Germainista.

Miehen erinomainen rekordi Valioliigasta puhuu omasta puolestaan ja tämän lisäksi Blues-pelaajien kerrotaan olevan erittäin kiinnostuneita pelaamaan hänen alaisuudessaan.

Graham Potterilta valmennusvastuun perinyt Lampard ei ole pystynyt kääntämään joukkueen kurssia, eikä hänen sopimuksestaan olla tekemässä pysyvää.

Lähde: Goal.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga