Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Valioliigatähti hermostui penkityksestä: Joutui seuraamaan Liverpool-ottelun kotona

Jonjo Shelvey
AOP

Moni Nottingham Forestin kannattaja hieraisi silmiään, kun Jonjo Shelvey ei kuulunut ollenkaan joukkueen kokoonpanoon viikonloppuna pelatussa Liverpool-ottelussa. Englantilaisen kerrotaan ajautuneen riitaan Forest-manageri Steve Cooperin kanssa.

Liverpool ja Nottingham Forest järjestivät lauantaina melkoisen näytöksen Anfieldillä. Poolin 3-2 voittoon päättyneestä kamppailusta ei puuttunut viihdearvoa, mutta kentän ulkopuolellakin riitti draamaa.

Tammikuussa Forestin paitaan siirtynyt Jonjo Shelvey ei ollut ollenkaan joukkueensa kokoonpanossa, joka herätti runsaasti ihmetystä.

Nottinghamin manageri Steve Cooperin kerrotaan olleen tyytymätön hiljattain pohjevammasta toipuneen keskikenttäpelaajan edesottamuksiin harjoituksissa.

Cooper oli lähteiden mukaan nimennyt Shelveyn alunperin vaihtopenkille, joka oli saanut pelaajan hermostumaan. Kaksikon välillä puhkesi riita, jonka seurauksena Cooperin raportoidaan käskeneen Shelveyn jäämään kotiinsa.

City Groundille saavuttuaan Shelvey kuului joukkueensa vakituiseen avauskokoonpanoon, mutta viimeisten viikkojen aikana vastuu on jäänyt vähiin. Tapahtuneen yhteenoton jälkeen miehellä riittääkin työnsarkaa nousta jälleen pelaavaan miehistöön.

Kuusi maaottelua Englannin paidassa pelanneen Shelveyn sopimus on toistaiseksi voimassa vuoteen 2025 asti. Ei ole kuitenkaan lainkaan poissuljettua, että mies nostaa kytkintä jo tulevan kesän aikana.

Lähde: Nottingham Post

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga