Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigatähden tulevaisuudesta vahva vihjaus: “Uskon, että Real Madrid voisi sopia hänelle parhaiten”

Tottenham Hotspur
Pixabay

Tottenham Hotspurin laitapuolustaja, Emerson Royal, ei ole täysin pystynyt vastaamaan itseensä kohdistuneisiin odotuksiin. Brasilialaispelaajan isä kuitenkin uskoo, että hänen on poikansa on riittävän hyvä pelaamaan Real Madridissa.

Emerson Royal saapui Hotspur Stadiumille vuonna 2021 suurten odotusten saattelemana. Ajoittaisia väläytyksiä lukuunottamatta laitapakin otteet ovat jättäneet toivomisen varaa.

Brasilialainen on ollut jatkuvasti ongelmissa omalla alueellaan, eikä ole pystynyt tarjoamaan toivottua tukea hyökkäyssuuntaan. Spursin entinen manageri, Antonio Conte, päätti hankkia Pedro Porron samalle pelipaikalle ratkaistakseen ongelman.

Tämän jälkeen Royalin otteet kuitenkin parantuivat ja mies esiintyi korkealla tasolla ennen hiljattain tapahtunutta loukkaantumistaan. Pelaajan isä paljastaa, Emerson Zulu, että maisema saattaa vaihtua tulevilla siirtomarkkinoilla.

– On erittäin suuri mahdollisuus, että Royal lähtee kesällä Tottenhamista. Tämä on yhteinen haaveemme, sillä uskomme, että hänen on aika ottaa seuraava askel urallaan ja päästä kilpailemaan pokaaleista.

– Tuleva joukkue voi olla Valioliigasta tai sen ulkopuolelta, mutta kyseessä täytyy olla jättiseura. Uskon, että Real Madrid voisi sopia hänelle kaikkein parhaiten.

Royalin nykyinen sopimus umpeutuu vuonna 2026.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset