Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Tottenham-valmentaja Stellini otti vastuun Spursin nolosta murskatappiosta: “Minä tein päätöksen ja se oli väärä”

Cristian Stellini otti vastuun Tottenhamin murskatappiosta
AOP

Tottenhamin nolo murskatappio Newcastlelle Valioliigassa herätti spekulaatiot jopa joukkueen väliaikaisen valmentajan, Cristian Stellinin, potkuista.

Tottenham kärsi musertavan 6-1 tappion Valioliigassa sunnuntaina Newcastlen vieraana. 21 minuutin kohdalla Newcastle oli ehtinyt mättää jo viisi maalia. Spursin nolo tappio St James’ Parkilla vaikeuttaa joukkueen tavoitetta Mestarien liigaan pääsystä mahdollisesti kohtalokkaasti.

Spurs-pelaajien lepsu esitys erityisesti ottelun alussa keräsi paljon kritiikkä. Joukkueen väliaikainen valmentaja, Cristian Stellini, seisoo kuitenkin täysin pelaajiensa takana ja ottaa “täyden vastuun” tappiosta.

– Olen valmentaja ja olen heidän yläpuolellaan, minun on suojeltava heitä ja he ansaitsevat suojeluni. Tänään minun on otettava tämä vastuu, italialaisvalmentaja kommentoi.

Stellini otti väliaikaisen valmennusvastuun Antonio Conten saatua lähtöpassit muutama viikko sitten. Italialaisvalmentaja arvioi Spursin poskettoman huonon alun johtuneen valmistautumisen puutteesta.

– Se meni niin huonosti, koska emme olleet tarpeeksi valmistautuneita pelaamaan tärkeää ottelua. Meillä on hyvä joukkue, mutta tänään kukaan ei näyttänyt, kuinka hyviä olemme.

Stellini näki syyn myös joukkueen pelitavassa.

– Minun vastuullani oli päättää miten pelaamme ja päätimme tehdä sen hieman eri tavalla loukkaantumisten takia. Se on minun vastuullani, päätin sen ja se oli väärin.

– Minun on otettava vastuu, sillä kun vaihdoimme systeemiä, pelasimme paremmin, teimme maalin ja osoitimme taistelevamme. On hyvin vaikea ymmärtää, miksi ensimmäiset 25 minuuttia olivat niin huonoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga